[QAD] D-I-Y online: doosjes ontwerpen en bedrukken

Ben je op zoek naar manieren om online doosjes te ontwerpen en bedrukken? Lees dan snel verder. In deze blogpost geven wij informatie en tips over hoe je zelf eenvoudig en online doosjes kunt bewerken en bedrukken. Of je nu doosjes nodig hebt voor jouw bedrijf en/of product(en) of dat je op zoek bent naar een leuk doosje voor een cadeau. Je kunt online jouw creativiteit kwijt en zelf een design ontwerpen en laten afdrukken op doosjes. In deze blogpost vertel ik hoe dit te werk gaat en wat jouw opties zijn.

Eerst een ontwerp maken

Je kunt eerst zelf een ontwerp maken voor op de doosjes. Doosjes ontwerpen en bedrukken begint met een goed design. Wil je het logo van jouw bedrijf erop, een bepaalde tekst of patroon? Maak dan eerst zelf het ontwerp dat je op de doosjes wilt hebben. Zo ben je verzekerd van een goed ontwerp in de juiste kleuren en design. Vervolgens kun je een online aanbieder zoeken waar je jouw design op doosjes kunt laten bedrukken. Je kunt jouw eigen ontwerp op de doosjes laten bedrukken en op deze manier heb je een unieke verpakking gemaakt.

Ontwerpen en bedrukken in een 

Ook zijn er sites die je helemaal helpen bij het proces van doosjes bewerken en bedrukken. Deze sites bieden een ontwerpprogramma waarbij je eerst het formaat van de doosjes kunt kiezen en vervolgens deze kunt bewerken. Je hebt veel keuze in het ontwerpen van de doosjes. Zo kun je zelf de kleuren en patronen van het doosje kiezen. Voeg uiteindelijk tekst toe of een afbeelding. Je kunt op deze manier ook nog altijd het logo van jouw bedrijf of product zelf toevoegen. Het is een zeer eenvoudige manier van verpakkingsmateriaal ontwerpen. Op deze manier creëer je een professionele uitstraling wanneer je jouw producten verzendt. 

Een groot online aanbod

Er bestaan veel verschillende sites die deze manier van doosjes ontwerpen en bedrukken aanbieden. Vergelijk de sites voordat je aan de slag gaat. Bekijk welke site de beste service levert tegen welke prijs. Misschien is de ene site voordeliger wanneer je een grotere bestelling plaatst of levert de andere site de doosjes sneller. Het is zeker aan te raden om eerst een goede indruk te krijgen van de site voordat je doosjes ontwerp en een bestelling plaatst. Dan weet je zeker dat je beste site gevonden hebt om jouw doosjes te ontwerpen en bedrukken. Doosjes ontwerpen en bedrukken? Bekijk online wat de mogelijkheden zijn. Wordt creatief en ontwerp dankzij het handige bewerksysteem de doosjes helemaal zelf naar eigen smaak.


Delen