V-borden laten maken

V-borden toepassingen en gebruik

Er zijn twee soorten middelen om een product aan de man te brengen. Dat wordt gedaan door middel van promotie en reclame. Promotie is een vorm van marketing net zoals dat reclame is. Reclame maken is het onder de aandacht brengen dat een product te koop is. Je kunt reclame maken door gebruik te maken van reclameborden. Zo zal een makelaar onder andere gebruik maken van borden om aan te geven dat een huis te koop is. Een dergelijk bord wordt in de tuin van het huis geplaatst en als er geen tuin is op de ramen. Makelaars gebruiken op de ramen hoofdzakelijk v-borden om aan te geven dat een huis te koop wordt aangeboden. Omdat deze borden bijna nergens anders voor worden gebruikt, hebben ze de naam "makelaarsborden" gekregen.

V-borden laten maken

Omdat de v-borden in weer en wind staan, moeten er goede materialen gebruikt worden. Zij moeten tegen weer en wind kunnen en moeten vooral goed leesbaar zijn en blijven. Doordat de v-borden drie dimensionaal zijn, zullen ze nooit breken door de wind. Je zal goede borden moeten laten maken. Wanneer je een bedrijf gevonden hebt die de v-borden tegen een goed bedrag wil maken, moet je er wel een aantal voorwaarden aan stellen. De flappen waarmee de borden op het raam worden vastgeplakt, moeten van een goede raamtape voorzien zijn. De print op de borden, waarop de nodige gegevens staan, moeten in een hoge resolutie gedrukt worden. Ook de kleuren mogen niet vervagen. De borden moeten vanaf het begin dat de borden zijn aangebracht goed opvallen. Je moet van een grote afstand al kunnen zien welk huis te koop is. De borden worden dus in de praktijk gebruikt om wat aan te kunnen geven. De v-borden worden gemaakt van stevig maar uiterst licht kanaalplaat. Ze worden kant-en-klaar geleverd met de dubbelzijdige plakband, zodat ze gemakkelijk op gladde oppervlakten kunnen worden vastgemaakt.  Vraag voordat je met een drukkerij in zee gaat eerst meerdere offertes op. Je zult zien dat er behoorlijke prijsverschillen zijn. Voor het vaststellen van de prijs is natuurlijk ook het aantal van groot belang. Ga bij die drukkerij de v-borden laten maken waarin je een goed vertrouwen hebt. Je kunt beter wat meer betalen dan borden krijgen die bij een klein zuchtje wind van de ramen worden geblazen. Ook moeten de borden aan alle eisen voldoen die je gesteld hebt.

Promotie

Het kan zijn dat een huis niet snel genoeg verkocht wordt. In zo'n geval kan de makelaar door een advertentie aangeven dat de prijs wordt verlaagd. Een makelaar zal meer middelen gebruiken om het huis te verkopen. Hij zal dus de v-borden gebruiken, maar ook advertenties, folders verspreiden en via internet. Hij zal echter nooit blijven doorgaan om het huis aan te prijzen door steeds maar weer de prijs te verlagen. Dit natuurlijk in overleg met de verkoper. Op een bepaald ogenblik is de bodem bereikt. Zorg dat er op tijd de v-borden worden geplaatst. Dat is voor iedereen die langs het huis komt het teken dat je huis wordt verkocht.

Voor meer informatie spreek met Vegron.


Delen